Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

februari 2016

Samenwerking Galan Groep

1 februari 2016 tot 31 januari 2025

Op het gebied van organisatie-ontwikkeling werk ik samen met professionals van Galan Groep. Opdrachtgevers zijn hogescholen. De Galan Groep houdt zich primair bezig met organisatieadvies en de doorvertaling van strategie naar de praktijk. Onze opdrachtgevers hebben de behoefte om zélf effectiever te worden in het oplossen van vraagstukken. De Galan biedt de frisse blik van de buitenstaander, taxeert de veranderopgave en helpt jullie vanuit eigen kracht het proces te organiseren dat nodig is. Juist als het ingewikkeld is.  

Meer weten »
februari 2018

Ontwikkelaarsgilde, partner

1 februari 2018 tot 1 februari 2023

Het Ontwikkelaarsgilde heeft een passie voor de persoonlijke groei van mensen en de  ontwikkeling van teams en organisaties. Mensen en organisaties in hun kracht zetten. Het team beschikt over een breed spectrum aan expertise en ervaring. Bovendien zijn we gespecialiseerd in: eigentijds Leiderschap Leiderschap is onderhevig aan vele trends. Is het wijs om een trend te volgen of juist het hogere doel van de organisatie? krachtig Veranderen De samenleving is volop in beweging. Het vraagt een grote wendbaarheid van mensen en…

Meer weten »
april 2018

Graafschap College

22 april 2018 @ 08:00 tot 22 april 2019 @ 17:00

Ontwikkeling kwaliteitscultuur In het kader van een herziening van het sturings-, overleg- en besluitvormingsmodel wordt rekeningen gehouden met kwaliteitscultuur, waarbij een verbetercyclus voor teams en een verantwoordingscyclus (opleidingsmanagers,  directeuren, CvB, inspectie) verbonden worden.  Ik begeleid de organisatie naar een kwaliteits- en lerende cultuur. Met bijna 9.000 studenten en 800 werknemers is het Graafschap College een groot regionaal opleidingencentrum (roc) voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo). Mensen uit de Achterhoek en de Liemers, maar ook daarbuiten, studeren en werken op de school.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen