Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Academie voor Theater en Dans Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten

2 april 2017 tot 1 juli 2018

 

  • Begeleiding en advies directie en management Academie voor Theater en Dans in opdracht van College van Bestuur Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten
  • Veranderkundig advies en begeleiding bij revitalisering organisatie en organisatieontwikkeling

De Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK) is een door de overheid bekostigde instelling voor hoger beroepsonderwijs (hbo) en biedt opleidingen op zowel bachelor- als masterniveau en bestaat uit: de Breitner Academie, de Academie van Bouwkunst, de Nederlandse Filmacademie, de Reinwardt Academie, de Academie voor Theater en Dans en het Conservatorium van Amsterdam.

De AHK is continu aan het vernieuwen en verdiepen en neemt een prominente plek in op zowel nationaal als internationaal niveau, in de kunst-, educatie- en cultuursector. De opleidingen worden gegeven op verschillende locaties in en om het bruisende centrum van Amsterdam; de culturele hoofdstad van Nederland. De AHK biedt opleidingen op zowel bachelor- als masterniveau binnen de beeldende kunst en ontwerp, muziek, film en televisie, theater, dans, museologie en architectuur.

 

Gegevens

Begin:
2 april 2017
Einde:
1 juli 2018
Evenement Categorie:
Website:
https://www.atd.ahk.nl/