Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Directie HAS Hogeschool

15 februari 2016 tot 15 februari 2017

 

 

 

  • Directeur onderwijs ad interim.
  • Veranderopdracht
  • Dagelijkse leiding, onderwijsontwikkeling
  • Versterking professionele cultuur, vitalisering team, succesvolle accreditatie zij-instroom
  • Begeleiding versterking examencommissies

HAS Hogeschool is hét opleidings- en expertisecentrum van Zuid-Nederland in de sector agro, food en leefomgeving op twee locaties: Den Bosch en Venlo. Het is een middelgrote hogeschool waar de dynamische driehoek van studenten, docenten en bedrijfsleven centraal staat. Onze kernwaarden zijn: betrokken, ondernemend en eigenwijs. De HAS richt zich op drie kernactiviteiten: onderwijs, kennistransfer en kennisontwikkeling.

HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen verzorgt zakelijke dienstverlening in de vorm van onderzoek, consultancy, opleiding en training in de Agri- en Foodbusiness en Milieusector. Daarnaast voert HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen  projecten uit op het terrein van: product- en procesontwikkeling; kwaliteit en logistiek; marketing; dierlijke en plantaardige productie; milieu; stad- en streekontwikkeling; management en organisatie.

HAS Hogeschool heeft 3000 voltijdstudenten die studeren aan zowel Nederlandstalige als Engelstalige bacheloropleidingen. Via HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen volgen daarnaast 300 cursisten verschillende bedrijfsopleidingen.

Gegevens

Begin:
15 februari 2016
Einde:
15 februari 2017
Evenement Categorie:

Locatie

Den Bosch,
Website:
https://www.hashogeschool.nl