Leiding ad interim hogeschool
Ik wissel mijn advieswerk af met interim leiderschap in het hoger beroepsonderwijs. Dagelijkse leiding gecombineerd met een vraagstuk op het gebied van kwaliteit en accreditatie, leiderschap, innovatie, organisatie- en teamontwikkeling

 

Hogeschool KPZ
2020 – 2021
Directeur Onderwijs

LogoHogeschool KPZ is een zelfstandige hogeschool, met ruim 700 bachelor- en 200 masterstudenten en met professionaliseringsactiviteiten voor ruim 1250 deelnemers per jaar. Studenten waarderen KPZ al jaren als beste pabo van Nederland en als een topopleiding! (Bron: Keuzegids HBO)

KPZ is een katholieke lerarenopleiding met een open identiteit. Dat betekent dat iedereen welkom is. KPZ denkt na over gewenste ontwikkelingen in het primair onderwijs, vernieuwt vanuit traditie, werkt met studenten, docenten en partners samen aan innovatief en toekomstbestendig onderwijs.

HAS Hogeschool
2016 – 2017
Directeur

 

 

 

 

Directeur onderwijs ad interim.

  • Veranderopdracht: 
    • Dagelijkse leiding, onderwijsontwikkeling
    • Versterking professionele cultuur, vitalisering teams, succesvolle accreditatie zij-instroom
  • Professionalisering versterking examencommissie

HAS Hogeschool is hét opleidings- en expertisecentrum van Zuid-Nederland in de sector agro, food en leefomgeving op twee locaties: Den Bosch en Venlo. Het is een middelgrote hogeschool waar de dynamische driehoek van studenten, docenten en bedrijfsleven centraal staat. Onze kernwaarden zijn: betrokken, ondernemend en eigenwijs. De HAS richt zich op drie kernactiviteiten: onderwijs, kennistransfer en kennisontwikkeling.

HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen verzorgt zakelijke dienstverlening in de vorm van onderzoek, consultancy, opleiding en training in de Agri- en Foodbusiness en Milieusector. Daarnaast voert HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen  projecten uit op het terrein van: product- en procesontwikkeling; kwaliteit en logistiek; marketing; dierlijke en plantaardige productie; milieu; stad- en streekontwikkeling; management en organisatie.

HAS Hogeschool heeft 3000 voltijdstudenten die studeren aan zowel Nederlandstalige als Engelstalige bacheloropleidingen. Via HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen volgen daarnaast 300 cursisten verschillende bedrijfsopleidingen.

Hogeschool Inholland, Onderwijs & Innovatie
2015
Onderwijsdirectie
Hogeschool Windesheim
2013 – 2014
Onderwijsdirectie

Onderwijsmanagement ad interim, ontwikkelopdracht. 2  nieuwe opleidingen (SPH, MWD), dagelijkse leiding, onderwijsontwikkeling nieuw onderwijs, één opleiding (MWD) succesvolle terugkoppeling visitatiecommissie NVAO-accreditatie