Organisatieadvies en curriculumadvies beroeps-, bachelor en master onderwijs
Organisatieadvies en curriculumadvies beroeps-, bachelor en master onderwijs

Organisatieadvies
Begeleiding en advies directie en management
Academie voor Theater en Dans2017 – 2018

 

De Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK) is een  bekostigde instelling voor hoger beroepsonderwijs (hbo) en biedt opleidingen op zowel bachelor- als masterniveau en bestaat uit: de Breitner Academie, de Academie van Bouwkunst, de Nederlandse Filmacademie, de Reinwardt Academie, de Academie voor Theater en Dans en het Conservatorium van Amsterdam.

De AHK is continu aan het vernieuwen en verdiepen en neemt een prominente plek in op zowel nationaal als internationaal niveau, in de kunst-, educatie- en cultuursector. De opleidingen worden gegeven op verschillende locaties in en om het bruisende centrum van Amsterdam; de culturele hoofdstad van Nederland. De AHK biedt opleidingen op zowel bachelor- als masterniveau binnen de beeldende kunst en ontwerp, muziek, film en televisie, theater, dans, museologie en architectuur.

Begeleiding bestuur bij organisatieontwikkeling
Hogeschool voor de Kunsten Amsterdam, DAS Graduate School2017 – 2018

Hier zijn alle masters- en onderzoeksprogramma’s van de Academie voor Theater en Dans in samen gebracht.

DAS Graduate School was established in 2016 by the Academy of Theatre and Dance in order to bring its master’s, doctorate and research programmes together under one roof. DAS Theatre, DAS Choreography and DAS Research have joined forces to invest in the further development of education and research. Currently a third master, DAS Creative Producing, is in development.

Curriculumadvies
Freia / IBO Business School

Freia Opleidingsbedrijven zijn: